Spring Vibes

Bloom baby, bloom ❤
A venit vremea sa spunem adio hainelor groase si sa ne reimprietenim cu trench coat, bomber jacket and so on. Yeeey 🙂
Fiecare grad in plus ne face sa ne gandim la rochiile si la fustele din dulap, asa ca hai sa iti dau un pont: ce zici de imprimeul floral ? Nu, nu s-a demodat niciodata, chiar si marii designeri l-au introdus in colectiile pentru primavara asta ( arunca o privire peste colectia celor de la Dolce and Gabbana, e pur si simplu uimitoare ). Acest imprimeu fresh nu face altceva decat sa contureze feminitatea si declicatetea. Wanna try ?

DSCN0107DSCN0143

 

 

Buun, ti-am spus de ce am ales aceasta minunatie de fusta de la Meli Melo, dar nu ti-am spus de ce am ales bereta. Nu, nu te gandi ca am vrut sa adopt un french look, pentru ca nu e deloc asa. In ultima perioada au inceput sa castige popularitate, insa sunt asociate gresit. Bereta este un accesoriu chic, cu o croiala simpla si usor de purtat. Anul trecut, Gucci a avut mai mult de jumatate de modele care purtau berete, chiar si la o rochie de vara, iar tu n-ai nicio scuza sa nu o incerci.

DSCN0164

Un outfit accesoriat cu o bereta nu-l poti numi ” parisian style „. In Paris poarta berete doar turistele care isi fac sefie in fata Turnului Eiffel, insa n-ai sa vezi o frantuzoaica adevarata purand asa ceva pe strada, pentru ca un french look e mai mult de atat.
Iata 3 lucruri care caracterizeaza cel mai bine stilul frantuzesc :
1.Se stie faptul ca femeile din Franta au acel ” je ne sais quoi” cu care se nasc. Au clasa, rafinament, un stil bine conturat si isi pastreaza aceste calitati pana la batranete. Nu le intereseaza atat de mult tendintele si nu vaneaza hainele marilor magazine. Mare parte prefera piesele vintage, astfel sunt tot timpul unice si extravagante.
2.Ele sunt dovada vie ca ” Less is more”e o idee buna. Tinutele lor nu sunt intotdeauna foarte complicate, insa arata perfect. In ceea ce priveste accesoriile, o sa intalnesti la ele 2 variante : foarte fine sau deloc.
3. Daca te plimbi pe stradutele din Franta, poti observa si look-uri neglijente dar bine studiate, fie ca vorbim de o camasa bagata pe jumatate in pantaloni sau sireturi descheiate. Da, frantuzoaicelor le plac hainele comode, care totusi le vin ca turnate. Si daca vorbim de comoditate, fiecare dintre ele are cel putin o pereche de balerini acasa, care sunt mai practici pentru plimbarile pe strazile cu piatra cubica.

 

Pana saptamana viitoare, promite-mi ca o sa iti colorezi primavara asta cum stii tu mai bine. Poate ca astazi nu e cea mai insorita zi, dar daca nu ar exista si asemenea zile, n-am sti sa ne bucuram cu adevarat de restul. Bisous :*

DSCN0175

Lasă un comentariu